det här med data alltså



När man går datakurs får man till exempel leka med Photoshop hela dagarna. Så då gör jag det.
Återkommer när jag kommit nånvart i hemsidebyggandet.



"Vi borde bara flytta till New York och skapa konst hela dagarna"


Idag har jag gjort mina första kartongtryck. Fint men svårt att få färgen att göra som man vill. Förlagan till ett av dom är denna.
Kändes som när man var liten på vagnen hem med bilderna inpackade i papper. Som efter bildlektionerna när man sprang hem för att visa mamma och pappa.

blusen

Besatt av blusar just nu. Gärna transparenta kvinnoblusar. Sheer.


Blus (eng. blouse, fr. blouson), ursprungligen en lös, vid skjorta/bussarong. Blusen var i egentlig mening draperad, medan skjortan var figurformad. Först på 1890-talet blev blus endast ett kvinnligt plagg. (wiki)







(bilder: ett, två: min egen, tre, fyrafem, sex, sju)

det häR med att köpa sig Glad


När man är arbetslös kan man antingen sitta hemma och hålla i sina slantar (rekommenderas) eller så kan man gå på stan och köpa sig glad (se bilder ovan).
Hela min gå-i-affärer-är-som-terapi-för-mig-slogan går verkligen åt fanders när jag faktiskt köper saker trots att jag inte har råd. Tanken är att gå och bläddra och titta (kanske prova ibland) men helst inte köpa nåt alls. Hålla kollen liksom. Men ibland kryper det för mycket i kroppen för att man ska kunna låta bli. Extra nöjd med vuxenkoftan, har letat efter en i bra färg länge. Egentligen så inte jag men på ett bra sätt.
Jaha då blir det mackor till middag då. Med ägg. Det är inte fy skam.


Jag har förresten slutat med plastpåsar. Cold turkey. Så himla onödigt och miljöovänligt och så ligger dom bara hemma inknödda i alla lådor och alla skåp och tar plats. Plus, vem behöver plastpåsar när man har en Milbergpåse? Inte jag.

kul på jobbet.


En månad som receptionist är till sin ända. Inte världens roligaste jobb. Därav tejpnaglarna och fantasistaden.
Bloggen går lite åt fanders just nu men jag tror på en comeback snart. Saker ska skapas och fotas först bara.

RSS 2.0